Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου με την «Αργοναυτική εκστρατεία»

Κάθε καλοκαίρι, tον Ιούνιο και τον Ιούλιο, απολαμβάνουμε στον Κήπο του Μεγάρου, στην πιο δροσερή γωνιά της πόλης, εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες!

Φέτος, στις 18, 19, 26 και 27 Ιουνίου και στις 2 και 3 Ιουλίου, ο Καραγκιόζης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου, με τη νέα παραγωγή «Αργοναυτική εκστρατεία», μία συμπαραγωγή του Θίασου Ηλία Καρελλά και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Ηλίας Καρελλάς προσκαλεί τους μικρούς θεατές να ταξιδέψουν μαζί του στον μαγικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας. Το θρυλικό καράβι των Αργοναυτών, η Αργώ σαλπάρει από τον Κήπο του Μεγάρου για μυθικές περιπέτειες. Ο Καραγκιόζης στο πλευρό του Ιάσονα, θα συναντήσει την ανατρεπτική τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά στο ρόλο της Μήδειας φτάνοντας στην μακρινή Κολχίδα, ενώ η επταμελής μπάντα πνευστών Hasta Brassta θα συντροφεύσει μελωδικά ολόκληρο το ταξίδι τους.

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια σκιών με γιγαντοφιγούρες και πολλή μουσική που μας θυμίζει την σπουδαιότητα της συνεργασίας, την ανάγκη του ανθρώπου να θέτει στόχους και το πώς μια δύσκολη περιπέτεια μπορεί να αντιμετωπιστεί με χιούμορ σαν αυτό του Καραγκιόζη. Μια παράσταση για παιδιά από 4 έως 104 ετών στον πιο όμορφο Κήπο της Αθήνας!

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα
Τηλ.: 2107282333