"Χάνσελ & Γκρέτελ": Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά

Το δημοφιλές παραμύθι των αδελφών Γκριμ, "Χάνσελ & Γκρέτελ", σε κείμενο και σκηνοθεσία της Γιώτας Τζουάνη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά, για τρεις τελευταίες παραστάσεις, τις Κυριακές 16, 23 και 30 Ιουνίου, στις 12.30.

 

Λίγα λόγια για το έργο Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, δύο αγαπημένα αδέρφια, ζουν ήσυχα και ήρεμα στο φτωχικό σπίτι τους, με τον ξυλουργό πατέρα τους και την μητριά τους που δυστυχώς δεν τα θέλει κοντά της τα παιδιά.

Έτσι πείθει τον άντρα της να τα εγκαταλείψουν στο δάσος. Τα μικρά αδέρφια, βρίσκονται πλέον μόνα τους, στο σκοτεινό δάσος και αφού περιπλανιούνται για μέρες, βρίσκονται μπροστά σε ένα γλυκόσπιτο, φτιαγμένο από ζαχαρωτά. Κι έτσι όπως ήταν πεινασμένα, τρέχουν να τα δοκιμάσουν.

Η κακιά μάγισσα όμως που ζει εκεί, τα παγιδεύει και η ζωή τους, κινδυνεύει. Όμως ευτυχώς υπάρχουν τα 2 πολύ καλά φιλαράκια τους. Το Πουλάκι και η Πασχαλίτσα που θα τα βοηθήσουν να ελευθερωθούν.

Παιδαγωγικοί στόχοι: Ένα έργο που μιλάει για την δύναμη της Οικογένειας και της Φιλίας, της Συνεργασίας, της Αγάπης & της Διαφορετικότητας. Η Δύναμη του Καλού, πάντα νικάει την δύναμη του Κακού! Ένα έργο, με πολύ χορό και τραγούδι. Ένα έργο, όπου τα παιδάκια, συμμετέχουν και διασκεδάζουν, αφάνταστα.

Συντελεστές
Κείμενο, Διασκευή, Σκηνοθεσία: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
Στίχοι-Μουσική: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Ενορχήστρωση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ
Σκηνικά: ΧΑΡΗΣ ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ
Χορογραφίες: G.T
Παίζουν: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ, ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ
Ήχος & Φως: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Γραφικά-Video-Φωτογράφιση: DEB STUDIO ([email protected])

 

  • Διάρκεια: 90 Λεπτά (με διάλειμμα)
  • Γενική είσοδος: 10€
  • Εισιτήρια διαθέσιμα στο ταμείο του Θεάτρου και στο τηλ. 2104297771
  • Εισιτήρια online: ticketservices.gr

Θέατρο Αυλαία
2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι - Πειραιάς
Τηλ: 2104297771