Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (11/12-15/12)

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις που εξασφάλισε το CityKidsGuide για να επισκεφτείτε το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ⠀

  • Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και μπορούν να παρευρευθούν όποια μέρα επιθυμούν από τις 11/12 έως 15/12. Επίσης, θα ενημερωθούν με προσωπικό email για τις λεπτομέρειες παραλαβής της πρόσκλησης τους.

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (25&26/11)

Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και τα κάτωθι εργαστήρια.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρονών είναι ο Άγιος Bασίλης;
Γνωρίζετε πότε είναι τα γενέθλιά του; Παιδιά από όλο τον κόσμο στέλνουν γράμματα και τον ρωτούν, δημοσιογράφοι από εφημερίδες και τηλεοράσεις όπου και αν τον πετύχουν βγάζουν τα μικρόφωνα και του κάνουν όλοι την ίδια ερώτηση. Πότε είναι τα γενέθλιά σου; Το μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα είναι τεράστιο. Όμως η πραγματική ερώτηση είναι : Θυμάται ο ίδιος πότε έχει γενέθλια; Την τελευταία φορά που κάθισε να υπολογίσει τα χρόνια του αποκοιμήθηκε πάνω στην κουνιστή του πολυθρόνα. Γι αυτό και τα ξωτικά αναλαμβάνουν δράση με το: Santa’s Top 10.

Το μεγάλο παιχνίδι Santa’s top 10 στο the Christmas factory ,είναι η φετινή ομπρέλα που περιλαμβάνει όλα τα διαδραστικά εργαστήρια. Οι παίχτες – παιδιά μαζί με τους γονείς τους ,καλούνται να περάσουν από όλα τα εργαστήρια και αφού παίξουν, να συλλέξουν τις 10 πιο κορυφαίες και αστείες πληροφορίες για την ζωή του αγαπημένου τους ήρωα που θα τους οδηγήσει στην λύση του μυστηριου : πόσο χρονών είναι ο Αϊ Βασίλης.

  • Sweet Factory

Face painting
Το αγαπημένο εργαστήρι του face painting δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια του Αϊ Βασίλη. Στο sweet factory έμπειροι ξωτικο ζωγράφοι σε περιμένουν για να σε μεταμορφώσουν με τα μαγικά πινέλα τους και να σε βάλουν στον ξέφρενο ρυθμό του party. Και αν θέλεις να βρείς ακόμα ένα στοιχείο που θα σε βοηθήσει να λύσεις το μεγάλο μυστήριο της ηλικίας του Aϊ Βασίλη… κοιτάξου στον καθρέφτη σου!!!

Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής
Εργαστηρί Ζαχαροπλαστικής και γενέθλια σημαίνουν τούρτα. Φέτος οι ξωτικο/ζαχαροπλάστες περιμένουν τα παιδιά για να τους βοηθήσουν στην παρασκευή μιας τεράστιας τούρτας που θέλουν να φτιάξουν για τον Αϊ βασίλη. Πάρε μέρος στην μεγάλη αυτή ομαδική προσπάθεια και τα ξωτικά θα σου δώσουν άλλο ένα στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην λύση του μεγάλου μυστηρίου της ηλικίας του Αϊ Βασίλη.

  • Σπίτι των Ξωτικών

Γράμμα στον Αϊ Βασίλη και τα δικαιώματα σου.
Κάθε χρόνο όλοι περιμένουμε να έρθει η στιγμή να γράψουμε και εμείς το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη για να του ζητήσουμε το παιχνίδι μας. Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί το ζητάμε; Γιατί είναι δικαίωμά μας. Δικαίωμα στο παιχνίδι. Κάθε παιδί έχει και αλλά πολλά δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις. Φέτος λοιπόν στο εργαστήριο για το γραμμα στον Αϊ Bασίλη τα παιδιά θα μάθουνε παίζοντας τα δικαιώματα τους και αφού ανακαλύψουν άλλο ένα στοιχείο για την ζωή του Αϊ βασίλη που θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη της ηλικίας του , θα έχουν την ευκαιρία να ζητησουν το δώρο τους για φέτος.

Διαδραστική ελατοφύτευση
Ο Άγιος Βασίλης φέτος που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του μετα από τόσα χρόνια αντί να ζητήσει δώρο αποφάσισε με την βοήθεια των παιδιών να κάνει ο ίδιος ένα δώρο στην φύση. Τα έλατα που έκοβαν οι άνθρωποι για χάρη του τόσα χρόνια να τα επιστρέψει πίσω στην φύση. Φύτεψε και εσύ το δικό σου έλατο στο υπόγειο θερμοκήπειο των ξωτικών και ασε τα ξωτικά να τα επιστρέψουν πίσω στα δάση. Πριν φυτέψεις τον σπόρο σου ψάξε μεσα στο χώμα και βρες την απάντηση που ψάχνεις για την λύση του μυστηρίου.

  • Εργοστάσιο παιχνιδιών

Γωνιά παραμυθιού
Τα ξωτικά όλο τον χρόνο, εκτός από τα χριστούγεννα που εχουν πολλή δουλειά , τους αρέσει να κάθονται κοντά στον Άγιο βασίλη και να ακούνε ιστορίες από την ζωή του.Πως μεγάλωσε, ποιοι ήταν οι αγαπημένοι του φίλοι και με τι παιχνίδια του άρεσε να παίζει όταν ήταν μικρός. Ετσι λοιπόν φέτος με αφορμή τα γενεθλιά του, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα παραμύθι με μια αλήθεια για την ζωη του αγαπημένου τους Άγιου Βασίλη και να το αφηγηθούν στα παιδιά. Ακούστε το καλά και αλλό ένα στοιχείο είναι εκει για να σας βοηθήσει να λύσετε το μυστήριο της ηλικίας του.

Επιδαπέδιο επιτραπέζιο ή γιγάντιο επιτραπέζιο (τίτλος)
Όλα τα παιδιά στο ελεύθερο τους χρόνο παίζουν κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι με τους φίλους τους. Tην φετινή χρονιά στο the Christmas factory, θα έχουν την ευκαιρία να παιξουν μαζί με όλα τα παιδιά της πόλης ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο. Τόσο τεράστιο που δεν χωράει σε τραπέζι.Τα ξωτικά είναι ήδη στο εργοστάσιο παιχνιδιών και διαμορφώνουν μια μεγάλη αίθουσα σ'ένα γιγάντιο διαδραστικό παιχνίδι με γρίφους, ερωτήσεις και αληθινά εμπόδια. Ρίξε το τεράστιο Ζάρι και κάνε γρήγορα….Η επόμενη ομάδα πλησιάζει. Ποιος θα καταφέρει να πάρει πρώτος το κλείδι για να λύσει το μυστηρίο του Άγιου Βασίλη.

Card postal
Μέχρι τώρα στέλνανε τα γράμματα τους μόνο τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη. Την φετινή χρονιά στο the Christmas factory ανατρέπονται όλα. Ο Άγιος Βασίλης στέλνει card postal από τις αγαπημένες του χώρες που επισκέπτεται κάθε χρόνο σε όλα τα παιδιά και τους τις χαρίζει για ενθύμιο. Τρέχα στο εργοστάσιο παιχνιδιών, χρωμάτισε την κάρτα, μάντεψε από ποια χώρα είναι και βρες ακόμα ένα στοιχείο μυστηρίου.

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (25&26/11)

  • Αρχηγείο Αϊ Βασίλη

Τα τύμπανα του Άγιου Βασίλη
Πάρτυ χωρίς μουσική γίνεται; Όχι! Οι εορτασμοί για τα γενεθλιά του Αϊ Βασίλη φέτος, θα γινουν με τυμπανοκρουσίες.Μπες στο Αρχηγείο του, πιάσε ένα τύμπανο που θα σου δώσουν οι ξωτικό τυμπανιστές και μάθε να παίζεις το happy birthday τοσο δυνατά ώστε να το ακούσει και να ευχαριστηθεί. Μέτρα καλά τον ρυθμό. Εκεί είναι η απάντηση στην ερώτηση που ψάχνεις για να λύσεις το μυστήριο.

Κινούμενο σχέδιο
Οι εκπλήξεις στο φετινό Christmas Factory δεν σταματάνε!!Γενέθλια είναι αυτά!! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κινούμενο σχέδιο με το όνομά τους και να το δουν να προβάλεται στην μεγάλη οθόνη του Αρχηγείου του Άγιου Βασίλη. Παρατήρησε καλά το δημιούργημά σου στην προβολή και ποιος ξέρει μπορει να περνάει διπλα από το στοιχειο που ψάχνεις για να λύσεις επιτέλους το μυστήριο της ηλικίας του Αϊ Βασίλη.

Ο θρόνος του Αϊ Βασίλη
Είναι η στιγμή που περιμένουμε όλο τον χρόνο. Να συναντήσουμε τον Αϊ Βασίλη από κοντά. Ιδιαίτερα φέτος που θα γιορτάσει και τα γενεθλιά του μετα από τόσα χρόνια. Σας περιμενει δίπλα στην τεράστιά του τούρτα να φωτογραφηθείτε και να τον βοηθήσετε να σβήσει το κερί του κανοντας και εσείς την δική σας ευχή

Πειραιώς 100, Αθήνα
Τηλ. 2130109300

Το CityKidsGuide είναι επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
Παρασκευή Δασκαλοπούλου, Μαριανίκη Χάρη, Μάριος Βαγενάς, Κατερίνα Γούναρη, Θεοδώρα Δρόσου.

 

Οι υποβολές για τον διαγωνισμό έχουν κλείσει.