Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Τα escape rooms ή αλλιώς δωμάτια απόδρασης, είναι ειδικά διαμορφωμένοι θεματικοί χώροι, όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και ταυτόχρονα να διαπαιδαγωγηθούν, συμμετέχοντας στα παιχνίδια απόδρασης.

Τα ομαδικά, διαδραστικά παιχνίδια, που απαιτούν σκέψη, συνεργασία, εφευρετικότητα, αλληλοϋποστήριξη, σωστή επικοινωνία, όχι μόνο ενθουσιάζουν τα παιδιά, αλλά και οξύνουν τις δεξιότητές τους, μέσα από μία ευχάριστη δραστηριότητα. 

Το Mastermind είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν τον πρωτότυπο αυτό τρόπο ψυχαγωγίας. Σχεδιασμένο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από θεματικά δωμάτια για ατέλειωτο παιχνίδι και πολύ μυστήριο! 

Ακολούθησε τα στοιχεία, χρησιμοποίησε λογική και παρατηρητικότητα, λειτούργησε ομαδικά, σκέψου γρήγορα και φέρε εις πέρας την… αποστολή!

Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Διασκέδασε με την παρέα σου μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων. Επέλεξε την ιστορία στην οποία θα είσαι κι εσύ πρωταγωνιστής και δέξου την πρόκληση για να επιλύσεις την υπόθεση. Κάθε θεματικό δωμάτιο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία της ομάδας που θα το επισκεφθεί, καθώς και τον βαθμό δυσκολίας που επιθυμούν οι παίκτες.

Πέρα από τα δωμάτια απόδρασης, το Mastermind φιλοξενεί και φορητά παιχνίδια ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, εκδηλώσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις, με κύριο άξονα το… μυστήριο.

Δωμάτια απόδρασης ειδικά για παιδιά 

Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Thomas Crown 

Η προτομή της θεάς Υγείας εκλάπη από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως βρίσκεται στην ιδιωτική συλλογή του Τόμας Κράουν, ενός εκκεντρικού συλλέκτη. Γίνε μέλος της ομάδας που θα ανακαλύψει αν πρόκειται για αντίγραφο ή για το πρωτότυπο.

Αποδέξου την πρόκληση και βοήθησε να επιστρέψει η προτομή εκεί όπου ανήκει. Ένα «κενό ασφαλείας» 60 λεπτών δημιουργήθηκε για εσένα και την ομάδα σου.

Ένας συνεργός σας, έχει παραπλανήσει τον φρουρό που θα βρίσκεται εκτός της γκαλερί για ακριβώς μία ώρα και δέκα λεπτά. Εσείς, εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα… gadgets και οδηγίες για τη χρήση τους, καλείστε να φέρετε σε πέρας την αποστολή.
Escape Rooms Μοναστηράκι
Χρόνος: 70′
Άτομα: 2 έως 6
Ηλικίες: 7 ετών και άνω

Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Follow the white rabbit

Η ζωή στην χώρα των θαυμάτων, κρατάει μόλις μια ώρα! Δεν είναι πλέον αστείο. Είναι μια βασανιστικά βαρετή ώρα. Επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, μόνο και μόνο γιατί ο ίδιος ο χρόνος, θέλει να ζει συνεχώς εκείνη τη στιγμή, τη μοναδική στιγμή, που συναντήθηκε με την Αλίκη.

Ζούμε πια ένα χωροχρονικό βασανιστήριο! Ίσως εσύ μπορείς να βοηθήσεις να επαναφέρουμε τη χώρα των θαυμάτων στους κανονικούς της ρυθμούς. Θέλω κάποιον να μπορεί και να θέλει. 
Υ.Γ. Για βοηθό θα σου στείλω το λευκό κουνέλι. 
Escape Rooms Μοναστηράκι
Χρόνος: 70′
Άτομα: 2 έως 6
Ηλικίες: 7 ετών και άνω

shelter_1

The Shelter    

Βρίσκεστε σε ένα καταφύγιο στο οποίο εργάζεστε ως συντηρητές. Ξαφνικά παρουσιάζεται διαρροή ραδιενεργών υλικών! Τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν και το καταφύγιο βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Το κέντρο ελέγχου έχει σφραγιστεί και έχει ξεκινήσει αντίστροφη μέτρηση αυτοκαταστροφής.

Πρέπει να αποδράσετε πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει στο μηδέν. Λίγος χρόνος σας χωρίζει από την σωτηρία ή την… εξαφάνιση!
Escape Rooms Μοναστηράκι
Χρόνος: 80′
Άτομα: 2 έως 5 άτομα
Ηλικίες: 7 ετών και άνω
blackwater

Codename: Blackwater

Φήμες κυκλοφορούν για την δημιουργία μίας νέας χημικής βόμβας από τον στρατό.
Τοποθεσία: στο απόρρητο φυλάκιο του στρατού με την κωδική ονομασία “Μαυρονέρι”. 
Στόχος: να διεισδύσετε στις απόρρητες εγκαταστάσεις του στρατού και ξεπερνώντας όλα τα συστήματα ασφαλείας, να πάρετε στα χέρια σας ένα νέο είδος χημικής βόμβας.

Συγκέντρωσε την ομάδα σου και φέρε εις πέρας την κρίσιμη αυτή αποστολή.
Μη χάνεις χρόνο… 
Escape Rooms Κορυδαλλός
Χρόνος: 120′
Άτομα: 2 έως 7
Ηλικίες: 8 ετών και άνω

Δωμάτια απόδρασης για έφηβους και ενήλικες 

Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Sin City

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό  βρίσκεται στην οδό Καρόρη. Κάποιος είχε δει τη Μάρθα εκεί. Αλλά μονάχα ένα ερειπωμένο ιατρείο υπάρχει! Όμως κάποιοι έχουν δει φώτα ν’ αναβοσβήνουν, έχουν ακούσει ομιλίες, άλλοτε φωνές και θορύβους, άλλοτε κραυγές. Μήπως αναζητώντας τα ίχνη της κοπέλας χαθούν και τα δικά σου; Μήπως ψάχνοντας στοιχεία για τη ζωή της θέτεις τη δική σου σε κίνδυνο; Άφησε στην άκρη τους φόβους σου. Δεν θα βοηθήσουν
Escape Rooms Μοναστηράκι
Χρόνος: 70′
Άτομα: 2 έως 4
Ηλικίες: 15 ετών και άνω

The Legend of Mora

Καλώς ήρθατε στο Hostel Amor. Είστε η παρέα που θα διανυκτερεύσει σήμερα εδώ…; Δυστυχώς υπάρχει ένα τελευταίο δωμάτιο ελεύθερο, το οποίο προορίζεται συνήθως για να φιλοξενεί τους μικρούς μας ενοίκους. Βέβαια τώρα για ένα βράδυ… θα είστε μια χαρά. Δεν ξέρω αν σας εξήγησαν από το ξενοδοχείο, αλλά αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα με τα υδραυλικά και αναγκαζόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας τους διαμονή στο χώρο αυτό. Έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, αλλά δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την πηγή του κακού. Υπομονή για ένα βράδυ και αν αύριο είμαστε όλοι καλά, θα επιστρέψετε στο κυρίως ξενοδοχείο μας. Εντάξει;
Escape Rooms Αιγάλεω
Χρόνος: 100′
Άτομα: 3 έως 6
Ηλικίες: 18 ετών και άνω

Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης 

Πάρτι για παιδιά

Αν θέλετε να οργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτι για το παιδί σας, το Mastermind προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο διασκέδασης. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μια… αποστολή παίζοντας σε ένα δωμάτιο απόδρασης, παίζοντας ένα από τα φορητά παιχνίδια ή εξιχνιάζοντας το μυστήριο σε ένα από τα mystery games που είναι σχεδιασμένα για παιδιά. Σε συνεργασία με café που βρίσκεται πλησίον του Mastermind, οι γονείς μπορούν να πιούν τον καφέ τους όσο τα παιδιά  διασκεδάζουν.

Κρατήσεις και πληροφορίες:
Τηλ. 2130344996, 2105445380, 6984385086
Email: [email protected]

 Sin City  Ένα καλά κρυμμένο μυστικό  βρίσκεται στην οδό Καρόρη. Κάποιος είχε δει τη Μάρθα εκεί. Αλλά μονάχα ένα ερειπωμένο ιατρείο υπάρχει! Όμως κάποιοι έχουν δει φώτα ν’ αναβοσβήνουν, έχουν ακούσει ομιλίες, άλλοτε φωνές και θορύβους, άλλοτε κραυγές. Μήπως αναζητώντας τα ίχνη της κοπέλας χαθούν και τα δικά σου; Μήπως ψάχνοντας στοιχεία για τη ζωή της θέτεις τη δική σου σε κίνδυνο; Άφησε στην άκρη τους φόβους σου. Δεν θα βοηθήσουν Escape Rooms Μοναστηράκι Χρόνος: 70′ Άτομα: 2 έως 4 Ηλικίες: 15 ετών και άνω The Legend of Mora  Καλώς ήρθατε στο Hostel Amor. Είστε η παρέα που θα διανυκτερεύσει σήμερα εδώ…; Δυστυχώς υπάρχει ένα τελευταίο δωμάτιο ελεύθερο, το οποίο προορίζεται συνήθως για να φιλοξενεί τους μικρούς μας ενοίκους. Βέβαια τώρα για ένα βράδυ… θα είστε μια χαρά.  Δεν ξέρω αν σας εξήγησαν από το ξενοδοχείο, αλλά αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα με τα υδραυλικά και αναγκαζόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας τους διαμονή στο χώρο αυτό. Έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, αλλά δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την πηγή του κακού. Υπομονή για ένα βράδυ και αν αύριο είμαστε όλοι καλά, θα επιστρέψετε στο κυρίως ξενοδοχείο μας. Εντάξει; Escape Rooms Μοναστηράκι Χρόνος: 100′ Άτομα: 3 έως 6 Ηλικίες: 18 ετών και άνω  Mastermind: ο απόλυτος προορισμός για παιχνίδια απόδρασης  Πάρτι για παιδιά  Αν θέλετε να οργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτι για το παιδί σας, το Mastermind προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο διασκέδασης. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μια… αποστολή παίζοντας σε ένα δωμάτιο απόδρασης, παίζοντας ένα από τα φορητά παιχνίδια ή εξιχνιάζοντας το μυστήριο σε ένα από τα mystery games που είναι σχεδιασμένα για παιδιά. Σε συνεργασία με café που βρίσκεται πλησίον του Mastermind, οι γονείς μπορούν να πιούν τον καφέ τους όσο τα παιδιά  διασκεδάζουν.  Κρατήσεις (τηλεφωνικά) και πληροφορίες: 2130344996, 2105445380, 6984385086  Email: mastermind.athens@gmail.com

Mastermind, Μοναστηράκι  
Καρόρη 6Α, 10551
Αθήνα (πλησίον Πλ. Αγ. Ειρήνης, μετρό Μοναστηράκι)
Τηλ. 2130344996
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 4:00μ.μ. – 12:00π.μ.  
Σαββατοκύριακα: 12:00μ.μ – 12:00π.μ.

Mastermind, Αιγάλεω  
Προύσσης 38, 12242 Αιγάλεω 
Τηλ. 2105445380
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 5:00μ.μ. – 11:00μ.μ.
Παρασκευή & Σαββατοκύριακα 5:00μ.μ – 1:00π.μ.

Mastermind, Κορυδαλλός (Αγία Βαρβάρα) 
Ελευθερίου Βενιζέλου 103, 12351 Αγία Βαρβάρα 
Τηλ. 2105445380 
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 4:00μ.μ. – 2:00π.μ. 
Σαββατοκύριακα: 1:00μ.μ. – 1:00π.μ.