Μήπως είναι πολύ νωρίς στη σχέση μας για να της πάρω δώρο;

Φίλε αναγνώστη, τον τελευταίο καιρό βγαίνεις με μία κοπέλα, σωστά; Ίσως να μην έχετε καν συζητήσει ακριβώς τους όρους της αλληλεπίδρασής σας, ίσως να το έχετε κάνει χωρίς να έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον οι δυο σας τα βρίσκετε. Πού βρίσκεται άρα το πρόβλημα;

Το προσεχές διάστημα εκείνη έχει τα γενέθλιά/γιορτή της, κι εσύ δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Από τη μία, νιώθεις ότι είναι νωρίς να της διαλέξεις το τέλειο δώρο και ανησυχείς για την πίεση που μπορεί κάτι τέτοιο να δημιουργήσει και τις προσδοκίες, που ίσως φανερώσει από τη δική σου πλευρά. Από την άλλη όμως, γνωρίζεστε αρκετά καλά ώστε να αγνοήσεις εντελώς το γεγονός, δεν θέλεις να χαρακτηριστείς ως αγενής, αλλά και φοβάσαι μην περάσεις το μήνυμα της αδιαφορίας. 

Άρα, τι κάνεις τελικά σε αυτή την περίπτωση; Φυσικά, μία λύση είναι να εξωτερικεύσεις τη σκέψη σου, όντας ειλικρινής με τη δική σου πρόθεση ως προς την αγορά δώρου, και να πράξεις αναλόγως με τις “οδηγίες”. Αν ωστόσο, θες να αποφύγεις την αβολοσύνη μιας τέτοιας συζήτησης, μπορείς να υιοθετήσεις ένα μέσο πλάνο, αγοράζοντας ναι μεν ένα δώρο, που ωστόσο να μη διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό που θα έπαιρνες σε ένα φίλο ή μια φίλη σου, αλλά ούτε να είναι άχρηστο.

Δύσκολο; Κι όμως όχι! Πάμε να δούμε με ποιους τρόπους μπορείς να το πετύχεις αυτό.

The Lady and the Tramp

Ένας τρόπος να γιορτάσετε σε προσωπικό επίπεδο τα γενέθλιά της, είναι ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Δες το σαν αφορμή να την περιποιηθείς, με ένα εύκολο αλλά εκλεπτυσμένο πιάτο, χαρακτηριστικά που συναντώνται στα πιάτα ζυμαρικών, και με το φθινόπωρο να πλησιάζει μπορείς να επιλέξεις μια συνταγή που να περιλαμβάνει λάδι τρούφας. Συμπλήρωσε το μενού με ένα από τα αγαπημένα κρασιά για δώρο από το Wine Outlet που να δένει αρμονικά, ή ζήτησε τις συμβουλές των εργαζόμενων στη γειτονική κάβα. Μάλιστα, ένα ιδιαίτερο μπουκάλι κρασί είναι το τέλειο δώρο αν σε προκαλέσει εκείνη σε δείπνο.

Ο Γύρος του Κόσμου σε 10 Γεύσεις

Αν πάλι θέλεις να δώσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο, και γνωρίζεις ότι είναι λάτρης των ταξιδιών και της διεθνούς κουζίνας, και ακόμη καλύτερα αν έχετε κάνει συζητήσεις για μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε μαζί ή απλώς βρίσκονται ψηλά στην προσωπική σας ταξιδιωτική λίστα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μίνι-μπουφέ από τα δημοφιλέστερα πιάτα αυτού του προορισμού, για ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων. Αν θέλεις μάλιστα να δώσει ένα πιο πικάντικο τόνο στην ατμόσφαιρα, μπορείς να δοκιμάσεις να της δέσεις τα μάτια και να την κάνεις να μαντεύει το πιάτο ή κάποια από τα συστατικά. 

Ολοκλήρωσε την εμπειρία, με ποικιλία αλκοόλ προερχόμενη ή συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο μέρος, κάτω από την καθοδήγηση των ειδικών της Cava Canava και των αντίστοιχων εργαζομένων γνώστεων των αποσταγμάτων.

Αν πάλι το εγχείρημα σου φαίνεται αυξημένου βαθμού δυσκολίας, κλείσε τραπέζι σε ένα εστιατόριο αυτής της κουζίνας, επίλεξε το μενού, και κράτα το ποτό ως “ορεκτικό”. Θα καταφέρεις να την κάνεις να μαντέψει σωστά τον προορισμό;

Η Πεντάμορφη (χωρίς το Τέρας)

Μία ακόμη ιδέα, είναι να της προσφέρεις κάτι, που να σχετίζεται με το πάθος και τον θαυμασμό σου για εκείνη, που να τονίζει τη θηλυκή της πλευρά. Δύσκολα θα ασκήσει αυστηρή κριτική σε ένα τέτοιο προϊόν, που εκτός από χρήσιμο, θα της αποδείξει ότι νιώθει επιθυμητή. Τέτοια προϊόντα έχουν να κάνουν με την περιποίηση του εαυτού της, όπως ένα από τα μοναδικά αρώματα για κάθε γυναίκα από το fotopharmacy.com ή καταστήματα ειδών ομορφιάς, όπως και ιδιαίτερα αφρόλουτρα, ή κρέμες σώματος.