Πασχαλινό Camp για παιδιά 5-11 ετών στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το πιο δημιουργικό camp της πόλης, έρχεται στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, κάθε ημέρα με διαφορετικές δράσεις.

  • 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έως Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου  
  • 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ:Τετάρτη 8 έως Παρασκευή 10 Μαΐου
  • Ώρες: 8:00 -15:30

Τέσσερις και τρεις μέρες αντίστοιχα, με εορταστικές δημιουργικές δραστηριότήητες για παιδιά 5-11 ετών, που θα δώσουν στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν τις πασχαλινές διακοπές και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Στο Πασχαλινό Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Και όχι μόνο... Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης. Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Οι εξωτερικοί συνεργάτες και τα μόνιμα στελέχη του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης θα προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ένα Camp με υψηλούς στόχους. Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, αλλά και του ομαδικού πνεύματος και φυσικά, η ενίσχυση της δημιουργικότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Μουσείου Παιδικής Τέχνης, που εδώ και 30 χρόνια εμπνέει διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά.

  • Κόστος 1ης εβδομάδας: 105€
  • Κόστος 2ης εβδομάδας: 80€
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών.
  • Έκπτωση 10% σε αδέρφια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μουσείο Eλληνικής Παιδικής Τέχνης
Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής, Πλάκα
Tηλ. 2103312621 / 2103312750