Ποιες διάσημες νέες μαμάδες γιόρτασαν πρώτη φορά με τα μωράκια τους

Photo credits: @imaleskou

Το 2023 ήταν η χρονιά που αρκετές επώνυμες Ελληνίδες -ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες- έγιναν μαμάδες για πρώτη φορά. Και τις ημέρες που πέρασαν, γιόρτασαν πρώτη φορά με το νέο μέλος της οικογένειας.

Οι ίδιες δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες τους στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τους!

Ιωάννα Μαλέσκου 
Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε το νέο έτος αγκαλιά με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και τη μικρή κορούλα τους, η οποία μάλιστα, κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα, όπως αποκάλυψε η μαμά της με μία σχετική φωτογραφία. Σε προηγούμενη ανάρτηση, η παρουσίαστρια έγραψε: "Αν έκανα έναν μίνι απολογισμό του 2023, θα στεκόμουν στο ωραιότερο δώρο ζωής που μου έφερε. Την οικογένειά μου. Μπορεί αυτά που νιώθω να είναι πολλά και έντονα. Εσείς που με ξέρετε όμως (πια) καλά, θα καταλάβετε ότι θα προτιμήσω για ακόμα μια φορά (και στη λεζάντα) να είμαι λιτή, μετρημένη, διακριτική, χωρίς υπερβολές. Και να πω, «Όλος ο κόσμος μου, ΕΣΥ». Εύχομαι ολόψυχα υγεία και χαρές στο σπιτικό σας! 2024 φέρε μαζί σου μόνο χαρές, φως στις ψυχές και χαμόγελα! Χρόνια Πολλά!".

 

 

Γιούλικα Σκαφιδά
Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα πέρασε η Γιούλικα Σκαφιδά, που στα τέλη Νοεμβρίου έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η γνωστή ηθοποιός ανάβεσε φωτογραφία του μωρού της, σημειώνοντας: "Τα πρώτα μου Χριστούγεννα. Κοιμήθηκα πολύ (μόνο εγώ κανένας άλλος). Ήπια πολύ γάλα. Έκλαψα λιγάκι. Γνώρισα τις ξαδερφές μου. Έβαλα πιπίλα. Και έβγαλα πολλές φωτογραφίες! Ήταν πολύ όμορφα! Καλή χρόνια,υγεία,αγάπη και χαρές!".

 

 

Δανάη Μιχαλάκη
Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, καλωσόρισαν πρόσφατα την κορούλα τους. Φέτος, πέρασαν μαζί τα πρώτα τους Χριστούγεννα.
"Σ' ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια. Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο. Έφερε όμως και χαρές. Σε εμάς την μεγαλύτερη. Καλή χρονιά!! (Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό ❤️)", σημείωσαν στην κοινή τους ανάρητηση.

 

 

 Όλγα Κιουρτσάκη
H κόρη της Άντζελας Δημητρίου, που το καλοκαίρι έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση και τη μικρή κορούλα τους, με εορταστική διάθεση, σημειώνοντας: "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Ευτυχισμένο το νέο έτος με 2024 ευχές σε όλους σας για υγεία, τύχη, αγάπη, καλοσύνη, ψυχική και πνευματική υγεία, αφθονία στα σπιτικά σας, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες κι αν ξέχασα κάποια ευχή όποια κι αν είναι αυτή για τον καθένα καθεμία σας να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον!".

 

 

Τζούλια Κόλλια
Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό My Style Rocks, ανέβασε μία φωτογραφία με τον 6 μηνών γιο της, γράφοντας: "Bye Bye 2023. Μας χάρισες το πιο όμορφο δώρο. Ευγνώμων για τα πάντα. 2024..we are Ready…ΠΙΟ ΜΑΖΙ από ποτέ".