Τo 2ο Bebefest έρχεται ξανά στις 19-20 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Bebefest, το μοναδικό φεστιβάλ που φέρνει κοντά στη νέα οικογένεια προϊόντα, υπηρεσίες, γνώσεις και ό,τι άλλο σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, τη βρεφική και νηπιακή ηλικία. 

Στο πρώτο Bebefest, που διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 20-21Οκτωβρίου 2018, παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες εκθέματα από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, πλήθος σεμιναρίων με θέματα ενδιαφέροντος των επισκεπτών, βιωματικά μαθήματα, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με χρήσιμα δώρα. 

Οι επισκέπτες ήταν στην πλειονότητά τους ζευγάρια ηλικίας 25-40 ετών και πάνω από το 60% των γυναικών βρίσκονταν σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το Bebefest, αφού εκεί, με συνέπεια και επαγγελματισμό, συνδέθηκαν οι οικογένειες με την προσφορά κάθε επιχείρησης και οργανισμού που παρέχει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση.

Φέτος, στο δεύτερο Bebefest θα συμμετέχουν εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης, βρεφικών καλλυντικών, βρεφικών τροφών, φαρμακευτικές και πολλοί άλλοι εκθέτες. 

Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, γυναικολόγοι-μαιευτήρες, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, καθώς και οργανισμοί για το θηλασμό, την μητρότητα και τις πρώτες βοήθειες.

bebefest_1

Παράλληλα, όσοι γονείς ενδιαφέρονται, θα μπορούν να παίρνουν συμβουλές σε ιδιωτικές συνεδρίες από τους εξαιρετικούς επιστήμονες που συμμετέχουν στο ‘’Talk to the experts”

Για το κομμάτι της ψυχαγωγίας των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ, έχουν προετοιμαστεί διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, παιδότοποι, face painting, αφηγήσεις, βιωματικά παιχνίδια κλπ. Τα σεμινάρια και οι παραστάσεις έχουν ήδη αναρτηθεί αναλυτικά στο site www.bebefest.gr.

Για μία ακόμη χρονιά θα επαναληφθεί αυτό που με τόσο ενθουσιασμό έγινε πέρυσι δεκτό, δηλαδή η δημιουργία σημείων θηλασμού για τη θηλάζουσα μανούλα που επιθυμεί να θηλάσει ιδιωτικά, καθώς και σημεία αλλαγής των μωρών, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα από τους χορηγούς του φεστιβάλ. 

Είναι πεποίθηση της διοργανώτριας εταιρείας ότι η παρουσίαση όλων των αξιόλογων εκθεμάτων και υπηρεσιών στην χώρα μας, θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Bebefest να επιλέξουν από τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα και να απευθυνθούν στους υπευθύνους των εταιριών, αποκτώντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και βαθύτερη γνώση σε κάθε τι που τους ενδιαφέρει.

Bebefest 2019

Φεστιβάλ: Εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας
Xώρος: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Hμ/νία: 19-20 Οκτωβρίου 2019
Γεγονός: 2ο 
Ιστότοπος: www.bebefest.gr
email: info@bebefest.gr
Διοργανωτής: MYCHOICE internet+adv+press - www.mychoise.gr