3 αγώνες δρόμου για όλη την οικογένεια στις 13 Οκτωβρίου 2019

Αυτή την Κυριακή, μην ξεκουραστείτε! Βάλτε αθλητικά παπούτσια και ρούχα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και πάρτε παγούρι με νερό και συμμετάσχετε μικροί και μεγάλοι σε 3 αγώνες δρόμου που είναι και για καλό σκοπό και μας προσφέρουν ευεξία και υγεία και μας ενώνουν σε μία κοινή δραστηριότητα, άκρως διασκεδαστική και φυσικά οικογενειακή!

Το φετινό Run Together έχει σπόνσορες την Intersport & Saucony και επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να μας κάνει να τρέξουμε… όλοι μαζί! Και να μας θυμίσει πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η Κυριακή μας σε ένα περιβάλλον που θα έχει μουσική, δώρα, κόσμο, μασάζ, face painting και φυσικά… τρέξιμο για μικρούς και μεγάλους! Τιμώντας την διάσημη πιανίστρια Τζίνα Μπαχάουερ που έζησε στο Χαλάνδρι, ο ομώνυμος δήμος διοργανώνει τον 8ο Αγώνα Ρεματιάς που και δωρεάν είναι και μια όμορφη διαδρομή έχει που μετατρέπει το τρέξιμο σε έναν γρήγορο περίπατο στη φύση – με όλα τα οφέλη φυσικά! Αρκετά πιο μακριά στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, τρέχουμε όλοι στον 33ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας για την Κιβωτό του Κόσμου! Διαδρομές και για μεγάλους, αλλά και για παιδιά προσφέρονται για γρήγορο, ή χαλαρό τρέξιμο πάντα για καλό σκοπό και όλα αυτά με φόντο το λιμάνι!

1. Run Together στο ΟΑΚΑ

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για 6η χρονιά στην Αθήνα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Ένα ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε τις προηγούμενες χρονιές και υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους και να διασκεδάσουν τρέχοντας. 

Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα. 

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER ATHENS θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ με τρεις διαδρομές ενηλίκων, 3, 6 και 9 χλμ.  

Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει μουσική στο χώρο της διοργάνωσης. Πριν την έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα προθέρμανσης από έμπειρους γυμναστές ενώ στο τέλος όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μασάζ αποθεραπείας από σπουδαστές του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας, ενώ στο χώρο των χορηγών θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις όπως face painting για τους μικρούς μας φίλους από σπουδαστές του τμήματος αισθητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Φυσικό Μεταλλικό Νερό και μπανάνες DOLE. 

Στο RUN TOGETHER ATHENS τρέχουμε για καλό σκοπό για να ενωθούν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες σε μία κοινή διαδρομή χωρίς την αγωνία των επιδόσεων, αλλά τερματίζοντας αγαπημένοι και περνώντας καλά! 

Info 

Πότε: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, 10.30
Πού: ΟΑΚΑ, Λεωφόρος Σπύρου Λούη 
Κόστος: 10 ευρώ για 2 άτομα και δωρεάν για τον παιδικό αγώνα
Τηλέφωνα – Κρατήσεις: 2104839480
Ηλικίες: Για όλη την οικογένεια

2. 8ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ διοργανώνει τον 8ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου προς τιμήν της διάσημης Χαλανδραίας πιανίστριας Τζίνας Μπαχάουερ.

Πρόκειται για έναν αγώνα αναψυχής με αφιλοκερδή και φιλαθλητικό χαρακτήρα. 

09.00 – 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
10.30  –   5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
11.20  –  1 χλμ. Γύρος Πλατείας για παιδιά

Διαδρομή: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ. και αγώνες 5χλμ. και 1000μ. (παιδικός αγώνας), με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Στη μεγάλη διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 5χλμ. για δύο (2) φορές. Την ίδια διαδρομή διανύουν οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων για μία φορά. H διαδρομή επιλέχθηκε ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Παραρεμάτια ζώνη και να θαυμάσουν την ομορφιά της.

Info 

Πότε: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, 09.00
Πού: Κεντρική Πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου 
Κόστος: Δωρεάν
Τηλέφωνα – Κρατήσεις:  2106856410 & 2106819350
Ηλικίες: Για όλη την οικογένεια

3. 33ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας στον Πειραιά

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, μας καλωσορίζει στον 33o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας (14 χιλιομέτρων) καθώς και στον Αγώνα Παιδιών (2 χιλιομέτρων) με φιλανθρωπικό σκοπό και αυτή τη φορά, για τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου.

Τόπος διεξαγωγής: Πειραιάς, Πλατεία Αλεξάνδρας - Πασαλιμάνι
Απόσταση: 14 χιλιόμετρα για Ενήλικες και 2 χιλιόμετρα για παιδιά και μαθητές μέχρι 16 ετών.
Ώρα προσέλευσης δρομέων - 08.00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 14 χλμ. - 09.30 π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 2 χλμ. (παιδιά μέχρι 16 ετών) 09.00 π.μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.sdypir.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019 στις 21:00 μ.μ. εκτός και εάν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα το όριο των 1.000 συμμετοχών.

Για πρώτη φορά, θα υπάρχει και η δυνατότητα ομαδικών εγγραφών, για συμμετοχές άνω των 10 αθλητών. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μαζικά, απ' τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας (Θα οριστεί κατά την εγγραφή). Αυτό ισχύει και για τους δύο αγώνες. Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή, θα μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα χωρίς αριθμό, αλλά με παροχή νερού, χωρίς επίσημη χρονομέτρηση και χωρίς να πάρουν μετάλλιο τερματισμού και τυχόν δώρα χορηγών.

Για τον αγώνα 2 χλμ. των παιδιών μέχρι 16 χρονών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τη σχετική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.sdypir.gr μέχρι τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019

Info 

Πότε: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, 09.00
Πού: Πλατεία Αλεξάνδρας, στο κέντρο του Πειραιά
Κόστος: 2 ευρώ συμβολικά που θα αποδοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου
Τηλέφωνα – Κρατήσεις: 2104171009
Ηλικίες: Για όλη την οικογένεια