Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Ενκάντο: Ένας κόσμος μαγικός» στα Town Cinemas

Το CityKidsGuide σε συνεργασία με τους κινηματογράφους Town Cinemas (Ζησιμοπούλου7, Γλυφάδα), σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, «Ενκάντο: Ένας κόσμος μαγικός» (Encanto).  

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 

  • Like στο post του διαγωνισμού στο Instagram ⠀ ⠀
  • Follow @citykidsguide και @towncinemas ⠀ ⠀
  • Comment ένα φίλο ή μια φίλη σου στο Instagram

Οι 2 νικητές, που θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα ανακοινωθούν από το προφίλ μας στο Instagram στις 24 Νοεμβρίου 2021 και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία στα Town Cinemas, από τις 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2021.

Τα εισιτήρια σας θα μπορέσετε να τα παραλάβετε από το ταμείο των Town Cinemas με την ταυτότητα σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στην συγκεκριμένη προβολή που επιθυμείτε.  

Λίγα λόγια για την ταινία 
Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Γενικά

Η CITYKIDSGUIDE (η «Επιχείρηση» ή «Εμείς») δύναται να διοργανώσει και/ή να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω της ιστοσελίδας www.citykidsguide.com και μέσω των λογαριασμών της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (τα «ΜΚΔ») συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Instagram.  
Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται μέσω σχετικής ανάρτησης (η «Ανάρτηση») από την Επιχείρηση στα ΜΚΔ στην οποία θα αναφέρονται τα προσφερόμενα στους νικητές, μέσω κλήρωσης, δώρα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής και ο χρόνος της κλήρωσης για την ανάδειξη των νικητών. 

2. Τρόπος Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στο σχετικό ΜΚΔ. Για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό απαιτείται η πλήρης δικαιοπρακτική ικανότητα του συμμετέχοντος. Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής μία μόνο συμμετοχής στον διαγωνισμό. Κανένας συμμετέχων δεν δικαιούται άνω του ενός Δώρου.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό υποβάλετε αυτόματα όταν ο χρήστης  του σχετικού ΜΚΔ προβεί σε:“like”/”follow” των σχετικών λογαριασμών της Επιχείρησης και του Συνεργάτη like” της Ανάρτησης που αφορά στον διαγωνισμό και
Σχόλιο επί της Ανάρτησης στο οποίο ο χρήστης θα κάνει “comment” έναν ή περισσότερους χρήστες του σχετικού ΜΚΔ με τη χρήση του συμβόλου @. Δεν ισχύουν και δεν λαμβάνονται υπόψη ως συμμετοχές οι απαντήσεις/σχόλια κάτω από σχόλια άλλων συμμετεχόντων.

Σχόλια με προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό ή παράνομο περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως και ο χρήστης δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού ή ανταλλάγματος.

Συμμετοχές παράνομες κατά παράβαση των παρόντων όρων ή/και του νόμου δεν θα λαμβάνονται υπόψη από την Επιχείρηση. 

Η  Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, όπως η δυσλειτουργία ή η διακοπή λειτουργίας της εκάστοτε πλατφόρμας ΜΚΔ, αποτύχει ή καθυστερήσει η υποβολή οποιασδήποτε συμμετοχής ή τα στοιχεία (likes, comments) των συμμετοχών διαγραφούν ή καταστραφούν ολικώς ή μερικώς.

3. Κλήρωση

Κατά τον χρόνο που ορίζεται στην Ανάρτηση ως χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης, η Επιχείρηση αφού συγκεντρώσει τις συμμετοχές που καταχωρήθηκαν εντός της σχετικής προθεσμίας, θα διεξάγει στα γραφεία της ηλεκτρονική κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας Random Number Generator (www.random.org), από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές ή ο νικητής (αναλόγως του αριθμού των δώρων). Η πλατφόρμα Random Number Generator εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Η Επιχείρηση δικαιούται να αναβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες χρήστες με ανάρτηση στη σελίδα της στα ΜΚΔ.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με σχετική ανάρτηση (post ή story) στα ΜΚΔ της Επιχείρησης την ημέρα της κλήρωσης. 

Το κάθε δώρο είναι απολύτως προσωπικό και δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση, η εξαργύρωση ή η ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα δώρα. Αν ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο, αποσβένεται η αξίωσή του προς λήψη του δώρου και η Επιχείρηση μπορεί να το διαθέσει όπως εκείνη επιθυμεί.

Σε περίπτωση που η Επιχείρηση αδυνατεί να παρέχει το δώρο του διαγωνισμού τότε έχει το δικαίωμα να το αντικαταστήσει με άλλο ίσης αξίας κατά την κρίση της. Σε περίπτωση συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας, η Επιχείρηση δικαιούται να μην παρέχει το δώρο, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα οφείλει αποζημίωση στους νικητές.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία του νικητή ή τρίτου από την αξιοποίηση του δώρου και δεν συμμετέχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην παροχή των υπηρεσιών που τυχόν περιλαμβάνει το δώρο. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση του δώρου που οφείλονται σε απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση τους, ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα (δώρα), ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ή νομικά ελαττώματα. 

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν, εντός 3 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών, μέσω προσωπικού μηνύματος (inbox) με τη σελίδα της Επιχείρησης στο Facebook ή το Instagram για να ενημερωθούν για τον τρόπο και τον χρόνο χρήσης/παραλαβής του δώρου. Συγκεκριμένα, θα ζητείται να παρέχουν το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους, το email τους ή την διεύθυνση κατοικίας τους για περαιτέρω επικοινωνία. Κάθε παραλαβή δώρου θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει με την Επιχείρηση, εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, εκπίπτει των δικαιωμάτων του επί του δώρου και η Επιχείρηση δύναται να το διαθέτει όπως εκείνη επιθυμεί.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περίπτωση που κάποιος νικητής του διαγωνισμού δεν λάβει γνώση για οποιονδήποτε λόγο της ανακοίνωσης των νικητών και δεν οφείλει να αποζημιώσει τον νικητή για την απώλεια των δικαιωμάτων του επί του δώρου.

4. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με την Επιχείρηση μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

5. Λοιποί Όροι

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται ότι οι πλατφόρμες ΜΚΔ δεν σχετίζονται, διαχειρίζονται, προωθούν ή ενισχύουν τους διαγωνισμούς με κανέναν τρόπο και δεν θα προβάλουν έναντι του ΜΚΔ, στο οποίο τρέχει ο διαγωνισμός, οποιαδήποτε αξίωσή τους σχετικά με τον διαγωνισμό.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στα ΜΚΔ, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του διαγωνισμού ή της δυνατότητας υποβολής συμμετοχής.

Η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία των συμμετεχόντων ή τρίτου προκληθεί από κινδύνους που απειλούν τους χρήστες του διαδικτύου και μπορεί να εκδηλωθούν στο πλαίσιο χρήσης της ιστοσελίδας του διαγωνισμού ή των ΜΚΔ και δεν εγγυάται ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος/συμμετέχων έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση ειδικού λογισμικού την προστασία της συσκευής και των αρχείων του από ηλεκτρονικούς ιούς, spyware, malware, ransomware, DDoS Attacks κ.α.. Η Επιχείρηση, δεν, φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες στις συσκευές (hardware), στα προγράμματα (software) του συμμετέχοντος και στα δεδομένα της συσκευής του καθώς και για οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία του συμμετέχοντος ή τρίτου, από τους κινδύνους που περιγράφονται ανωτέρω.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ματαιώσει ή ακυρώσει τον διαγωνισμό και να παρατείνει ή να συντμήσει τη διάρκειά του, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες/προθεσμίες συμμετοχής στον διαγωνισμό. Κάθε τροποποίηση θα δημοσιεύεται στην παρούσα σελίδα και θα ισχύει αυτοδικαίως από την δημοσίευσή της.

Σε τυχόν διαφορές που ανακύπτουν από τον διαγωνισμό εφαρμοστέο είναι το δίκαιο του Ελληνικού κράτους συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Κανονισμών. Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της Επιχείρησης και των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό θα επιλύεται με φιλικές διαπραγματεύσεις μεταξύ τους. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και κατά τόπον αρμόδια τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με την παρούσα προωθητική ενέργεια θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Η υποβολή δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό προϋποθέτει την κατανόηση και την αναγνώριση της δεσμευτικότητας των παρόντων όρων. Από την υποβολή δήλωσης συμμετοχής τεκμαίρεται αμάχητα η ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον συμμετέχοντα των όρων αυτών.

6. Ενημέρωση  για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η επιχείρηση CITYKIDSGUIDE, με ΑΦΜ 064879013, που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, οδός Ανδρέα Παπανδρέου, αριθ. 18, Τ.Κ. 16675, e-mail: [email protected], σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) και τις σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, ενημερώνει τους συμμετέχοντες, υπό την ιδιότητά της ως Υπευθύνου Επεξεργασίας, ότι θα επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα τους και συγκεκριμένα, το όνομα προφίλ τους στο facebook ή στο instagram, το ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο/e-mail) τους που έχουν συμπληρώσει στην φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού, καθώς και τη διεύθυνση των νικητών για τους παρακάτω σκοπούς: 

  1. Για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού / κλήρωσης, την ανάδειξη των νικητών και τη δημοσίευση των σχετικών αποτελεσμάτων. 
  2. Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών θα υποβληθούν σε επεξεργασία για την επικοινωνία και ενημέρωσή τους, καθώς και για την παροχή/παράδοση του δώρου σε αυτούς. 
  3. Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών θα κοινοποιηθούν στην επιχείρηση – Συνεργάτη ώστε να παρασχεθούν στους νικητές οι υπηρεσίες που αντιστοιχούν στο δώρο. 
  4. Τα e-mail των συμμετεχόντων, θα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τη συγκατάθεσή τους, για την αποστολή από την Επιχείρηση ενημερωτικών δελτίων (newsletters) και άλλων μηνυμάτων εμπορικής προώθησης, για υπηρεσίες του CITYKIDSGUIDE, νέα, εκδηλώσεις events, προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς της Επιχείρησης. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες εταιρείες (διαφήμισης / προώθησης) αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του ανωτέρω σκοπού. 

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρούνται, με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, μέχρι την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού για τον οποίο συλλέχθηκαν και την απόδοση των δώρων στους νικητές. Τα προσωπικά δεδομένα όσων επιλέξουν να λαμβάνουν ενημερώσεις, θα διατηρούνται για όσο χρόνο επιθυμούν να λαμβάνουν τέτοιες ενημερώσεις, δίδεται, δε, η δυνατότητα απεγγραφής (unsubscribe) σε κάθε επικοινωνία.

Η παροχή των δεδομένων σας είναι προαιρετική. Η μη παροχή των δεδομένων που σας ζητούμε εμποδίζει τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό ή την επικοινωνία μαζί σας για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας ανά περίπτωση. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής η Επιχείρηση δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και συνεπώς η συμμετοχή θα ακυρώνεται.

Έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων, εναντίωσης στην επεξεργασία, και δικαίωμα ανάκλησης της παρούσας συγκατάθεσής σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στο e-mail [email protected]. Επικουρικώς, αν δεν ικανοποιηθείτε εντός μηνός από την αποστολή του αιτήματός σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην οποία μπορείτε να υποβάλετε και σχετική καταγγελία: www.dpa.gr, Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ.: +30 210 6475600, e-mail: [email protected].

Η επιχείρηση CITYKIDSGUIDE είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας για κάθε επεξεργασία δεδομένων αποκλειστικά για τους σκοπούς και κατά τον τρόπο που η ίδια καθορίζει. Από την κοινοποίηση των στοιχείων των νικητών στον Συνεργάτη, αυτό καθίσταται Υπεύθυνος Επεξεργασίας για κάθε επεξεργασία των δεδομένων των νικητών στο πλαίσιο παροχής σε αυτούς των υπηρεσιών που αντιστοιχούν στο δώρο, καθώς και για κάθε άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς και κατά τον τρόπο που ο Συνεργάτης καθορίζει. 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι: 
Σταυρούλα Κανελλοπούλου
Ανδρέας Εμμανουήλ