Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία"

Το CityKidsGuide σε συνεργασία με τους κινηματογράφους Town Cinemas, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων, "Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία".  

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε 3 απλά βήματα: ⠀ ⠀

  1. Like στο post του διαγωνισμού στο Instagram
  2. Ακολουθήστε @citykidsguide και @towncinemas ⠀ ⠀
  3. Αναφέρετε σε σχόλιο ένα φίλο ή μια φίλη σου στο Instagram

Οι δύο νικητές, που θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα ενημερωθούν από το προφίλ μας στο Instagram και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία στα Town Cinemas, από τις 10 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Η Άννα Κέντρικ και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ ενώνουν τις φωνές τους στη μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων Οι Ευχούληδες:Παγκόσμια Περιοδεία. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη (Κέντρικ) και τον Μπράντς (Τίμπερλεϊκ) σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση. Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ (Ρέιτσελ Μπλουμ) με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας (Όζι Όζμπορν), θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ. Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς, μαζί με τους φίλους τους – τον Μπίγκο (Τζέιμς Κόρντεν), την Σένιλ (Καρολάιν Ιέλτ), την Σάτιν (Άινο Τζαγουο), τον Κούπερ (Ρον Φάντσες) και τον Γκάι Ντάιαμοντ (Κούναλ Ναγιάρ) θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού μέσω Instagram

1. Γενικά

Η CITY KIDS GUIDE LTD (η «Εταιρεία» ή «Εμείς») δύναται να διοργανώσει και/ή να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω του λογαριασμού της στο Instagram @citykidsguide (https://www.instagram.com/citykidsguide/).

Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται μέσω σχετικής ανάρτησης (η «Ανάρτηση») από την Εταιρεία στο Instagram στην οποία θα αναφέρονται τα προσφερόμενα μέσω κλήρωσης στον νικητή δώρα, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής και τον χρόνο της κλήρωσης για τα δώρα. 

Η Εταιρεία διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Οι νικητές θα κερδίσουν 2 διπλές προσκλήσεις για την ταινία "Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία" στα TOWN CINEMAS που βρίσκονται στη Γλυφάδα, επί της οδού Ζησιμοπούλου αρ. 7.

2. Τρόπος Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Κάθε φυσικό πρόσωπο θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει μόνο μια φορά σε κάθε διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς πραγματοποιείται αυτόματα όταν ο χρήστης του Instagram προβεί σε:

  1. “like”/”follow” των σχετικών λογαριασμών της Εταιρείας και των TOWN CINEMAS στο Instagram
  2. like” της Ανάρτησης και
  3. Σχόλιο επί της Ανάρτησης στο οποίο ο χρήστης θα κάνει “comment” έναν άλλο μόνο χρήστη του Instagram.

Δεν απαιτείται η καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου ή άλλης αντιπαροχής για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Νοείται ότι σχόλια με προσβλητικό ή υβριστικό ή παράνομο περιεχόμενο θα διαγράφονται και ο χρήστης δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

3. Κλήρωση

Κατά τον χρόνο που ορίζεται στην ανάρτηση ως ο χρόνος διεξαγωγής της κλήρωσης, η Εταιρεία θα συγκεντρώνει τις συμμετοχές που καταχωρήθηκαν εντός της σχετικής προθεσμίας και θα διεξάγει από τα γραφεία της ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές ή ο νικητής (αναλόγως του αριθμού των δώρων).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με σχετική ανάρτηση (post) στο Instagram (https://www.instagram.com/citykidsguide/).

Το κάθε δώρο είναι απολύτως προσωπικό και δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση, η εξαργύρωση ή η ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα δώρα.

Η παραλαβή του δώρου γίνεται με το ονοματεπώνυμο του νικητή αποκλειστικά από τα TOWN CINEMAS που βρίσκονται στη Γλυφάδα, επί της οδού Ζησιμοπούλου αρ. 7, την χρονική περίοδο από 10 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, ο εν λόγω νικητής αποποιείται πάντων των δικαιωμάτων του επί του δώρου και η Εταιρεία δύναται να εκμεταλλευθεί και/ή να παραχωρήσει το δώρο ως αυτή κατά την απόλυτη της κρίση αποφασίσει.

4. Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία μέσω email στη διεύθυνση info@citykidsguide.com.

5. Προσωπικά Δεδομένα

Η Εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα συλλέξει το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, όπως αυτό εμφανίζεται στο σχετικό λογαριασμό στο Instagram, (εφεξής τα «Προσωπικά Δεδομένα»), με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση των νικητών και την διεκπεραίωση των αναγκαίων ενεργειών για την παροχή του δώρου σε αυτούς.

Τα Προσωπικά Δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρούνται από την Εταιρεία για χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης και ακολούθως θα διαγράφονται.

Τα Προσωπικά Δεδομένα δεν θα διαβιβασθούν σε τρίτους. 

Κάθε συμμετέχων διατηρεί τα δικαιώματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία στα υποκείμενα προσωπικών δεδομένων, ήτοι: το δικαίωμα ενημέρωσης, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα στη διόρθωση δεδομένων, το δικαίωμα στη λήθη, το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων.

Η Εταιρεία ως υπεύθυνος επεξεργασίας βεβαιώνει ότι συμμορφώνονται πλήρως προς το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εφαρμόζοντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία αυτών και δεσμεύονται ότι δεν θα προβούν σε επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων για άλλο σκοπό πλην των ως άνω ορισθέντων. 

Η Εταιρεία επιπλέον διατηρεί γενική πολιτική απορρήτου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων η οποία δημοσιεύεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.citykidsguide.com/politiki-cookies.

6. Λοιποί Όροι

Το Instagram δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Instagram, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή των διαγωνισμών ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα των διαγωνισμών ή το Instagram ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση ειδικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του ή άλλης συσκευής του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι παραπάνω όροι διέπονται από το κυπριακό δίκαιο και για τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι νικήτριες του Διαγωνισμού είναι:

Ευθυμία Τσικνιά 
Ελευθερία Βαμβακάκη