Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι Περιπέτειες ενός Μονόκερου" στο Metropolitan the Urban Theater (Θεσσαλονίκη)

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις που εξασφάλισε το CityKidsGuide για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Οι Περιπέτειες ενός Μονόκερου» στο Metropolitan the Urban Theater στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:30. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ⠀

  • Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) στην Φόρμα Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και θα ενημερωθούν με προσωπικό email για τις λεπτομέρειες παραλαβής της πρόσκλησης τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ετοιμαστείτε να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να γελάσετε με την ψυχή σας γιατί ο Μονόκερος και οι φίλοι του έρχονται για να κατακτήσουν, με τις περιπέτειές τους, τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Αν ποτέ είχατε την περιέργεια να μάθετε τι κάνουν τα παιχνίδια όταν οι άνθρωποι απουσιάζουν, τότε ελάτε γιατί θα ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο μαγικό, οπού εκεί θα βρούμε την πιο μεγάλη αλήθεια. Σε ένα κόσμο όπου τα παιχνίδια ζωντανεύουν.

Ένας Μονόκερος, ένα Ρομπότ, μία Πριγκίπισσα και ένας Στρατιώτης, είναι τα αγαπημένα παιχνίδια του Ανδρέα και της Χριστίνας. Τέσσερα παιχνίδια που είναι έτοιμα να ζήσουν κάθε μέρα με την φαντασία τους και μία νέα περιπέτεια. Εκτός όμως από μία. Μία περιπέτεια τόσο παράξενη που θα αλλάξει την ζωή τους για πάντα. 

Τα παιδιά, ο Ανδρέας και η Χριστίνα, μια μέρα αποφάσισαν να χαρίσουν τα παιχνίδια τους σε έναν παιδικό σταθμό. Τα έβαλαν όλα, λοιπόν, μέσα σε μια χάρτινη κούτα. Όλα εκτός από ένα που ξέχασαν. Τον Μονόκερο. Έτσι έχασε τους αγαπημένους του φίλους. Για να βρεθεί κοντά τους, πρέπει να βγει έξω στον πραγματικό κόσμο. 

Άραγε, θα καταφέρει ο Μονόκερος, μέσα από τις περιπέτειες του, να βρει τον δρόμο για τον παιδικό σταθμό και να συναντήσει ξανά τους φίλους του;

«Οι Περιπέτειες ενός Μονόκερου» είναι μια αστεία, αλλά και συνάμα τρυφερή ιστορία, που θα συναρπάσει όλους τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. Είναι μια ιστορία, που μας μιλάει για την δύναμη της φαντασίας, την αγάπη, την φιλία, την διαφορετικότητα, τον σεβασμό και την πίστη που πρέπει να έχουμε στον εαυτό μας.

Ελάτε λοιπόν, παρέα με την φαντασία σας και πάμε να φτιάξουμε ένα παραμύθι. Ένα παραμύθι γεμάτο μουσική, τραγούδι και χορό, που θα βγει αληθινό!!!

Συντελεστές παράστασης 

Κείμενο: Γιώτα Καλτσίδου 
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Πασχάλης Αραμπατζής 
Μουσική: Αίσωνας 
Στίχοι: Γιώτα Καλτσίδου & Αίσωνας 
Ήχος – Φώτα: Χρήστος Κερεμετσίδης
Χορογραφίες: Δημήτρης Μέξης 
Μάσκες: Anna Wasiak 
Κοστούμια: Κατερίνα Καραογλάνη 
Σκηνικά: Πετρούλα Λιώρα 
Παραγωγή: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης 

Παίζουν οι ηθοποιοί: 

Ελένη Βουγιατζή 
Κατερίνα Γανδά 
Δήμητρα Θεοδουλίδου 
Ευθύμης Ιωαννίδης 
Τάσος Ταλιανίδης

Διάρκεια: 75 λεπτά  
Metropolitan: The Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη), τηλ. 2311 284773

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Σεραφεία Καλαμήτσου, Ανδριάνα Γιδαράκη Ελένη Καρασαββίδου, Δέσποινα Λουκέρη, Ιωάννης Σιώπης

Οι υποβολές για τον διαγωνισμό έχουν κλείσει.
Ένα άρθρο για: