Ποιοι διάσημοι γονείς ανέβασαν φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στο σχολείο

Photo credits: freepik.com   

Πρώτη μέρα στο σχολείο χθες για τους μαθητές, μικρούς και μεγαλύτερους, και αρκετοί διάσημοι γονείς ανέβασαν στα social media φωτογραφίες των παιδιών τους με τις σχολικές τσάντες, στο δρόμο προς το σχολείο.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους!

"Φύγαμε για την E' δημοτικού", έγραψε η Βάσω Λασκαράκη για την κόρη της, αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει "ότι σήμερα δε θα πάνε σχολειο όλα τα παιδιά στην χώρα μας", αναφερόμενη στη Θεσσαλία.

 

Ο Χάρης, ο γιος του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, έτοιμος για την Α' Δημοτικού! 

 

 

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου φαίνονται οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, με τις σχολικές τσάντες, στην έναρξη της νέας χρονιάς. 
Photo credits: @fayskorda
https://www.instagram.com/fayskorda/

Πρώτη ημέρα στον παιδικό για τη Σεμέλη, την μόλις 2 ετών κορούλα της Νάντιας Μπουλέ, που όπως έγραψε, "... το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα...".

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, ανέβασε μία φωτογραφία με το μεγάλο της γιο στο δρόμο προς το σχολείο, κάνοντας παράλληλα μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: "... Διδάξτε τους να μην αποκλείουν κανέναν επειδή «είναι διαφορετικός» ή επειδή δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με σένα. Διδάξτε τους να μην πειράζουν και να μη μειώνουν τους άλλους και αυτό που αγαπούν οι άλλοι, μόνο και μόνο επειδή δεν μοιράζονται την ίδια αγάπη. Εξηγήστε τους ότι τα πειράγματα πονάνε για πάντα και ότι πηγαίνουν στο σχολείο για να ΜΑΘΟΥΝ, όχι για να πληγώσουν τους άλλους. Διδάξτε τους πώς να είναι ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ, στοργικοί και ανεξάρτητοι. Διδάξτε τους να συμπεριλάβουν το παιδί που στέκεται/κάθεται/τρώει μόνο του. Ενημερώστε τους ότι είναι δυνατοί, γενναίοι, ευγενικοί, προσεκτικοί, εξυπηρετικοί και ικανοί...".

 

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου ανέβασε σε story στο Instagram την μικρή κόρη της Μελίτα-Δήμητρα λίγο πριν μπει στο σχολικό λεωφορείο, ευχόμενη "Καλή σχολική χρονιά".

Photo credits: @eleni.hatzidou 
Ελένη Χατζίδου

Η blogger, instagrammer και μητέρα 3 παιδιών, Σίβυλλα Βασιάδη, έγραψε μεταξύ άλλων "... Πρώτη μέρα στο σχολείο. Πρώτη χρονιά και για τα 3. Πρώτη φορά το σπίτι άδειο. Μέγαλωσαν τα μωράκια μου. Και σήμερα ανοίγουν τα φτερά τους και πετάνε. Και τα τρία...".