Τα Town Cinemas γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια με δώρα και εκπλήξεις

Τα Town Cinemas στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 7) κλείνουν ένα χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζουν με εισιτήριο 4€, πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα προβάλλονται ταινίες για μικρούς και μεγάλους και συγκεκριμένα οι εξής κινηματογραφικές επιτυχίες: Joker, Το Μαγικό Χαλί, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2,Ad Astra και Ο Πύργος του Downton.

Town Cinemas

Με τον ερχομό τους τα Town Cinemas αναβάθμισαν το τοπίο των σινεμά στα νότια προάστια, αφού ξεχωρίζουν για τρία πράγματα: 

  • Επίπεδο προβολής και ήχου (μηχανή προβολής Barco Laser Projector 4K 18.000 lumen, ήχος Dolby Surround 7.1 & 5.1 στις μικρότερες αίθουσες)
  • Άνεση στο χώρο εντός και εκτός αιθουσών
  • Σεβασμός στον κάθε θεατή

Town CinemasΜε την άφιξή σου στα Town Cinemas, σε υποδέχονται τα τεράστια banners επερχόμενων ταινιών, που σε βάζουν αμέσως σε κινηματογραφικό κλίμα, ενώ διασχίζεις το μονοπάτι που σε οδηγεί προς το ταμείο και το bar του κινηματογράφου. 

Στο ευρύχωρο και φιλόξενο foyer μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά πριν μπεις σε μία από τις τέσσερις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Η μεγαλύτερη αίθουσα των Town Cinemas προσφέρει μια χορταστική οθόνη, ιδανικές συνθήκες προβολής ψηφιακού 4K και ήχο Dolby Surround 7.1 που διαχέεται γύρω από τα καθίσματα και σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμη καλύτερα το περιβάλλον της ταινίας. Τα δερμάτινα καθίσματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόσταση και από τα μπράτσα των διπλανών, όσο και των σειρών μεταξύ τους. 

Town CinemasΟι αίθουσες 2 και 3 είναι ελαφρώς μικρότερες, αλλά οι αναλογίες σε σχέση με το μέγεθος των οθονών είναι πολύ σωστές, ενώ στην αίθουσα 4, ο LED φωτισμός, ο Dolby Surround 5.1 ήχος και τα δερμάτινα καθίσματα που μετακινούνται και προσαρμόζονται ανάλογα με τις κινήσεις του σώματος, δημιουργούν την τέλεια κινηματογραφική εμπειρία.