Αναζητώντας την καλύτερη παρέα on-line στα μικρά βιβλιοπωλεία της πόλης

Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτή την περίοδο, λόγω καραντίνας, αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή παρέα. Στην κατάσταση εγκλεισμού που βιώνουμε, το παράθυρο που μας ανοίγει ένα βιβλίο αποτελεί μέσο διατήρησης της καλής μας υγείας, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη της σκέψης μας, στη χαλάρωση και την ευεξία μας.

Ακόμη και αυτή την εποχή, που δεν μπορούμε να επισκεφθούμε την αγορά, υπάρχουν κάποια μικρά βιβλιοπωλεία με ψαγμένες επιλογές και ιδιοκτήτες πρόθυμους να μας ενημερώσουν και να μας εξυπηρετήσουν, αρκεί να επισκεφθούμε τις ιστοσελίδες ή τις σελίδες τους στο Facebook, προκειμένου να κάνουμε την παραγγελία μας. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Στη Βιβλιοθήκη του Ναυτίλου, στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε νέες εκδόσεις, προσφορές και σπάνιους τίτλους. Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω Facebook και στο mail: naftilosbooks@gmail.com.
Στη Βιβλιοθήκη Bibliotheque στα Εξάρχεια θα βρείτε βιβλία των δικών της εκδόσεων, αλλά κι άλλων εκδοτικών οίκων, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.
Στη Γνώση ένα από τα παλαιότερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία όχι μόνο σε βιβλία, αλλά και σε παιδικούς τίτλους, παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια. Επικοινωνήστε μέσω Facebook ή στο e-mail: gnosibooks@gmail.com.
Στο Επί λέξει, στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε ακόμα και διάσημους τίτλους σε απίστευτες τιμές, πιο χαμηλές από οπουδήποτε αλλού. Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω Facebook και στο e-mail: epilexibookstore@outlook.com.
Αναζητώντας την καλύτερη παρέα on-line στα μικρά βιβλιοπωλεία της πόλης
Το Λεμόνι στο Θησείο επιλέγει τους καλύτερους τίτλους από την ελληνική βιβλιογραφία και είναι πολύ καλά ενημερωμένο σε ό,τι αφορά στις καινούργιες εκδόσεις. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.
Το Λεξικοπωλείο στο Παγκράτι διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά και εκατοντάδες τίτλους από την ελληνική και μεταφρασμένη ξενόγλωσση λογοτεχνία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.
Στις Πλειάδες, που αποτελεί στέκι βιβλιόφιλων, επίσης στο Παγκράτι, με το ιδιαίτερο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, μπορείτε προς το παρόν να κάνετε τις παραγγελίες σας   όσο και στο e-mail pleiadesbookstore@gmail.com.
Το Βooks&beans, και αυτό στο Παγκράτι, ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για καφέ και διάβασμα, αυτή την περίοδο θα σας εξυπηρετεί μέσω της σελίδας του στο Facebook  ή με email στο: info@bibliotipo.gr.
Στο Booktalks στο Παλαιό Φάληρο θα κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω Facebook ή με email στο: info@booktalks.gr.
Το Comicon-shop απευθύνεται στους φανατικούς των κόμικς, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα από κλασικά, παλιά και καινούργια κόμικ, βιβλία sci-fi, τρόμου ή φαντασίας, κ.α. Περισσότερες πληροφορίες στο site τους.
Το Free Thinking Zone στο Κολωνάκι απευθύνεται στους λάτρεις της τέχνης ή σε όσους αναζητούν εξειδικευμένα δοκίμια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Facebook ή στο e-mail: info@freethinkingzone.gr.

Πηγή: Bovary.gr