Χριστουγεννιάτικες στιγμές για τη Μαρία Μενούνος με ασορτί εμφάνιση για όλη την οικογένεια

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την μικρή κόρη της Αθηνά και τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, μπροστά από το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και οι τρεις τους φοράνε ασορτί χριστουγεννιάτικες πιζάμες, ενώ μαζί τους φωτογραφήθηκαν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, Μάξιμους και Μπόμπο, επίσης με εορταστική εμφάνιση.

Η γνωστή παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Αθηνά, την οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας το περασμένο καλοκαίρι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Μαρία Μενούνος σημειώνει: «Η πρώτη μας επίσημη οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα! Λοιπόν, θα υπάρχει μόνο εδώ επειδή δεν έχω τον χρόνο να την στείλω ταχυδρομικά. Λέω όχι σε πράγματα που δεν είναι πραγματικά απαραίτητα για να μπορώ να περάσω περισσότερες στιγμές με την Αθηνά. Αυτές τις μέρες τις απολαμβάνω με την Αθηνά. Ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο υγείας για να τα απολαμβάνω όλα! Ευχαριστώ τον Θεό για την οικογένειά μου. Είναι πραγματικά τα πάντα. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές».