Τι θέλουν, τελικά, οι άνδρες από τις γυναίκες;

Το αιώνιο ερώτημα: "Τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες;". Οι γυναίκες συνηθίζουν να συζητούν, να αναλύουν, να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τη συμπεριφορά των ανδρών και να καταλάβουν τι θέλουν οι άνδρες από τις ίδιες και τις σχέσεις. Αντί, λοιπόν, να κάνετε εικασίες, μια ιδέα είναι να ρωτήσετε τους ίδιους, ξεκινώντας από τους φίλους σας. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, αλλά μόνο η πραγματικότητα καθενός, γιατί σίγουρα κάθε άνδρας έχει τις δικές του απόψεις και τα δικά του θέλω. Ας δούμε, λοιπόν, τι προέκυψε από ένα δικό μας γκάλοπ.   

  • "Η αρρενωπότητά μου δεν αποκλείει την ευαίσθητη πλευρά μου. Έχω συναισθήματα και μπορώ να κλάψω. Μου κάνει εντύπωση ότι πολλές γυναίκες νιώθουν ότι απειλούνται από αυτό, σαν να είναι οι μόνες που δικαιούνται να έχουν συναισθήματα. Θέλω μια γυναίκα με θηλυκότητα μεν, αλλά και δυναμισμό, διορατικότητα, αγάπη και συμπόνια. Κάποια που να δίνει τόσα όσα παίρνει".
  • "Θέλω κάποια που να με ελκύει φυσικά, με την οποία να περνάω όμορφα, να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και την οικογένειά μου και να μην μου τηλεφωνεί πενήντα φορές την ημέρα για να με ελέγξει, ειδικά αν ξέρει πού είμαι. Επίσης, αν ζητά τη γνώμη για κάτι, να μη θυμώνει αν η ειλικρινής απάντηση που της έδωσα δεν της άρεσε. Τέλος, να είναι συνεπής".
  • "Προσωπικά αναζητώ μια γυναίκα που είναι αξιόπιστη, υπεύθυνη και πιστή. Επίσης, δεν θέλω σχέσεις γεμάτες δράματα, συγκρούσεις και εκπλήξεις. Στους άνδρες δεν τους αρέσει γενικά να τους επικρίνουν. Δεν τους αρέσει να σκέφτονται ότι δεν είναι αρκετά καλοί ή ότι μια γυναίκα προσπαθεί να τους αλλάξει".
    Τι θέλουν, τελικά, οι άνδρες από τις γυναίκες;
  • "Οι περισσότεροι άνδρες θα ήθελαν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Έτσι, τους αρέσει να βρουν μια γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει -όχι γκουρμέ- αλλά σίγουρα να μπορεί να ετοιμάσει ένα ωραίο γεύμα. Είναι πολύ χαρούμενοι όταν μια γυναίκα είναι πρόθυμη να δείξει την αγάπη της φροντίζοντας για αυτούς".
  • "Υποστήριξη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γνωρίζεις ότι η γυναίκα σου είναι εκεί για εσένα στις δύσκολες στιγμές. Ανεξαρτησία. Η καριέρα μου σημαίνει πολλά για μένα, οπότε μια ανεξάρτητη γυναίκα θα με ενθαρρύνει με τις ευθύνες της δουλειάς και θα περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Στόχοι. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και επιτυγχάνει τους στόχους μέσα από τη δουλειά της, είναι πολύ ελκυστική. Αίσθηση του χιούμορ. Να με κάνει να γελάω μερικές φορές, να μην έχω μόνο εγώ το ρόλο αυτό".
  • "Αυτό που θέλω είναι μία αυθεντική γυναίκα. Όχι τα πρότυπα που προωθεί ο πολιτισμός μας και το Χόλιγουντ, αλλά το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται κάτω από αυτά".
  • "Θέλω μια σχέση χωρίς παιχνίδια και διεκδίκηση εξουσίας, αλλά γεμάτη από άνευ όρων αγάπη και σεβασμό. Θέλω να αγαπηθώ για αυτό που είμαι, όχι για το ποιος θα μπορούσα ή θα έπρεπε να είμαι".
  • "Πρώτον, θέλω μια ελκυστική γυναίκα. Επίσης, μια γυναίκα που θέλει να είναι μαζί μου όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τη δική της ζωή, τους φίλους και τα ενδιαφέροντά της. Ο χρόνος που περνάμε μαζί είναι σπουδαίος, αλλά εκείνος που περνάμε χωριστά μπορεί να είναι εξίσου καλός".