Ποιες επώνυμες στόλισαν ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Photo credits: freepik.com  

Μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμη χειμωνιάτικος και να θέλουμε περισσότερο από ένα μήνα για τα Χριστούγεννα, ωστόσο κάποιες celebrities της ελληνικής show biz μπήκαν ήδη σε εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες για τον δικό σας στολισμό, μπορείτε να δείτε πώς επέλεξαν να στολίσουν εκείνες, στις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη
"Ταραααααααα... Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way. Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ! Τραγούδια, χοροί, φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε!!! Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη. Άντε και του χρόνου με υγεία", έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Δούκισσα Νομικού
"Να τρέχουν τα παιδιά χαρούμενα για μια αγκαλιά και να στολίζουμε το δέντρο με τα διπλώματά μας. Δεν το αλλάζω με τίποτα", έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

 

 

Ντορέτα Παπαδημητρίου
"Και του χρόνου να μαστε καλά", λέει η γνωστή ηθοποιός, από τις πρώτες που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.


Καίτη Γαρμπή
Νωρίς ξεκίνησε ο στολισμός του σπιτιού και για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Στην ανάρτησή της έγραψε: "Χαρούμενη καλημέρα, με μια…essence γιορτινή, χριστουγεννιάτικη!".

 


Άννα Πρέλεβιτς
"...Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο βγαλμένο από κάποιο παραμύθι! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μύρισε όλο μας το γραφείο δάσος και Χριστούγεννα...", σημειώνει μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, που στόλισε στο χώρο εργασίας της.